Search This Blog

Saturday, November 13, 2010

Ce-i si cu Cluj Fashion Week...???





  Imi pare destul de lamentabil, tot cea ce se intampa in jurul Clujului, un eveniment care deja la a doua editie a fost anulat, un eveniment care a adus de aceasta data rusine tarii noastre, si in special orasului. Nu in cele din urma o imagine negativa asupra fashion-ului romanesc, si a persoanelor care organizeaza acest eveniment.

   Este evident ca nu toata lumea stie sa organizeze un eveniment care sa aduca multi lauri. Este logic si simplu de constatat ca nu toti pot avea un succes. Se pare ca unii din interior care s-au ocupat de organizarea evenimentului nu s-au preocupat indeajuns, pentru a face un lucru "ca la carte", insa poti observa ca este un lucru "made in Romania". Felicitari!!!!

   Asteptam cu mare nerabdare conferinta de presa, pe care au promis ca o sa o faca in aceasta seara, pentru a ne lamuri pe toti, ce s-a intamplat! Ce s-a intamplat cu organizarea si parerile designerilor straini care au sosit pentru acest eveniment in tara noastra si care au ramas ingroziti de ce se poate intampla  in Romania!