Search This Blog

Tuesday, November 9, 2010

Incaltamintea

Femeile sunt în mod inerent la modă chiar daca ştiu sau nu. Le place să se îmbrace de zi cu zi si sa se simta frumoase. Ele sunt meticuloase în ceea ce priveşte stilurile si branduri. Le plac magazinele, pentru posete, rochii şi chiar pantofi. Uneori, nu le pasă de etichetele de preţuri.

Femeile care îşi pot permite să cumpere pantofi de marcă nu vor mai cumpara decat acele produse care sunt scumpe, si ar prefera întotdeauna să cumpere de la magazinele designer-ilor celebri care vând încălţăminte.



Deşi acest tip de încălţăminte se va vinde pentru o sumă mare de bani, multe femei încă patroneaza si le adora. Unele dintre aceste nume celebre sunt Prada, Gucci, Ferragamo, etc Acesti designeri de pantofi de asemenea, oferă o gamă largă de culori şi desene sau modele pentru a avea de unde alege


Aici sunt o multime de motive pentru care femeile preferă să cumpere pantofi de designer. Unele spun ca aceste articole de modă sunt încrederea în sine, un impuls. Ele se simt mai frumoase atunci când poartă încălţăminte scumpe pe care le consideră a fi investitii foarte bune de moda.


Adevărat, designeri de pantofi lucreaza cu materiale de calitate foarte ridicata, care sunt de aşteptat să dureze ani de zile. Unele femei ar spune că se simt confortabil atunci cand poarta marci de renume. Altele le cumpara, deoarece acestea sunt tot ceea ce vrea o femeie - moda, glamour, distractie

Unele femei, de asemenea, spun că simt un anumit sentiment de superioritate asupra celor care poarta marci necunoscute sau ieftine în timp ce altele nu pretind purtarea pantofilor de designeri renumiti.

Pana la urma moda pantofilor difera de la an la an, de la un trend la altul, insa cel mai important aspect din punctul meu de vedere este comoditatea pe care ti-o ofera o astfel de incaltaminte.