Search This Blog

Wednesday, November 10, 2010

Turcia

.

Turcia este o tara despre care nu se cunosc foarte multe in randul romanilor, o tara cu o cultura foarte vasta, cu oameni calzi, saritori care doresc in orice moment sa iti ofere o mana de ajutor, neconditionat, Fiind aici de cateva luni de zile constat, o oarecare diferentiere, insa si o asemanare intre cele doua tari. Folosim cuvinte similare, insa cu un alt inteles, ne plac aceleasi lucruri, pantofi, haine, bijuterii, cluburi, iesiri pe terasa.

Pe de alta parte, cand ajungi aici constati multe interdictii care iti sunt impuse din partea guvernului cum ar fi: fumatul interzis in orice bar, cafenea (asta in cazul in care nu exista terasa), youtube-ul interzis datorita faptului ca cei mai mari considera ca acesta este un adevarat focar de videoclipuri obscene, unde se promoveaza prostitutia,, drogurile si multe multe alte lucruri murdare.Telefonia mobila este de asemenea o problema care iti da o mare bataie de cap,

In porfida tuıturor acestor lucruri, gasesti o cultura interesanta, plina de culoare, o tara care nu doarme niciodata, si care e mult mai aglomerata in miezul noptii decat in timpul zilei. O tara in care invatamantul se face "ca la carte" absentele nefiind permise.

Plimbandu-te pe starzile Turciei, poti gasi, Armani, Gucci, Dior, D&G,etc. cu foarte mare usurinta:P, si evident la preturi reduse. Si asta nu din cauza disignerilor! NU...NU si-au redus bugetul si nu lucreaza cu materiale accesibile tuturor, doar stiti bine ca aici e tara tuturor posibilitatilor.

Turcii sunt inventivi, sociabili si comunicativi, doresc ca fiecare dıntre femei, indiferent de bugetul acestora sa aiba pe picior un brand de renume fie el autentic sau fake...Este o tara in care iti doresti sa traiesti, o tara cu multe locuri interesante si incitante pe care le poti vizita cum ar fi Cappadocia, Pamukkale, Olympos, etc.

..Turcıa este uımıtoare , iar fiecare coltişor descoperit o face mult mai inedıta clipa de clipa